Elektronik Belge Yönetim Sistemini kullanacak personelin Abant İzzet Baysal Üniversitesi mailine sahip olması gerekmektedir (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.). Bu mail adresine sahip olmayan kullanıcıların buradan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Daha önceden kurum mail adresine sahip olanlar var olan mail adreslerini kullanacaklardır.

KURUM MAİL ADRESİ OLAN VE ÇALIŞMAKTA OLAN PERSONELSENİZ

Üniversitemizde çalışmakta olan personelin Elektronik Belge Yönetim Sistemine kayıtları yapılmıştır. Kullanıcı ismi kurum mail adresinin ilk kısmıdır. (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresi için kullanıcı adı: ornek). Şifre ise Kurumsal E-Postanızın şifresidir. Şfrenizi unuttuysanız buradan yenileyebilirsiniz.

KURUM MAİL ADRESİ OLMAYAN VEYA YENİ BAŞLAYAN PERSONELSENİZ

Üniversitemiz personeli olup kurum mail adresi olmayan veya üniversitemize yeni başlayan personelimiz yukarıda belirtildiği şekilde kurum mail adresi aldıktan sonra EBYS sistemine kayıtlarının yapılabilmesi için Biriminizde görevli EBYS Birim Sorumlusu personelimize isim-soyisim, e-posta adresi, kurum sicili ve idari görevinizi belirtiniz. Ebys Birim Sorumlusu Personelimiz üst yazı ile gerekli bilgileri Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza gönderecektir. Yazı tarafımıza ulaştığı anda işleminiz gerçekleştirilecektir.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Gölköy Kampüsü 14030 Gölköy/BOLU

Telefon: +90 374 254 10 00 / 1809 - 1829                                     Faks: +90 374 253 45 26

KEP Adresi: aibu@hs01.kep.tr