Tübitak Kurumu ile İletişim, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından yürütüldüğünden dolayı tüm Talep Formlarının üst yazı ile birlikte Bilgi İşlem Daire Başkanlığı gönderilmesi gerekmektedir.

1. "Örnek Talep Formu" doldurulmalıdır.

* Öncelikle İdari görev verilen ama E-İmza Cihazı olmayan Akademik ve İdari personeliniz yazılmalıdır.

2. Listeleri oluştururken daha önce E-İmza Cihazı almış personel YAZILMAMALIDIR !

3. Dosya adını LÜTFEN Biriminizin Adı ile gönderiniz. (Örneğin, İletişim Fakültesi)

4. Gönderilerinizi üst yazıya ekleyerek yapınız.

5. Talep Formu sizden geldikten sonra TÜBİTAK BİLGEM'e bildirilecektir.

6. TÜBİTAK BİLGEM'den personelimize "BAŞVURU FORMU" linkini içeren bir e-posta gelecektir. Başvuru formunu doldurup imzayan kullanıcı, formun orjinalini (fotokopi OLMAYACAK!) üzerindeki adrese (Adres aşağıdadır) gönderebilir veya Birimin Ebys Sorumlusuna verip gönderilmesini isteyebilir. Birim Ebys Sorumlusu Bilgi İşlem EBYS birimine irtibata geçerek gönderimi yapmalıdır.

7.  "BAŞVURU FORMU" 1 (bir) ay içerisinde TÜBİTAK BİLGEM'e gönderilmediği takdirde ödeme, personelin bağlı bulunduğu Birim tarafından yapılacaktır.

- SERTİFİKALARI YOLLAYACAĞINIZ ADRES: TÜBİTAK BİLGEM BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ P.K. 74 Gebze/KOCAELİ

NOT: EBYS ile ilgili kullanıcı işlemleri için LÜTFEN Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresini kullanınız.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Gölköy Kampüsü 14030 Gölköy/BOLU

Telefon: +90 374 254 10 00 / 1809 - 1829                                     Faks: +90 374 253 45 26

KEP Adresi: aibu@hs01.kep.tr