E-İmza Cihaz Talep Formu

Tübitak Kurumu ile İletişim, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından yürütüldüğünden dolayı tüm Talep Formlarının üst yazı ile birlikte Bilgi İşlem Daire Başkanlığı gönderilmesi gerekmektedir.

1. "Örnek Talep Formu" doldurulmalıdır.

* Öncelikle İdari görev verilen ama E-İmza Cihazı olmayan Akademik ve İdari personeliniz yazılmalıdır.

2. Listeleri oluştururken daha önce E-İmza Cihazı almış personel YAZILMAMALIDIR !

3. Dosya adını LÜTFEN Biriminizin Adı ile gönderiniz. (Örneğin, İletişim Fakültesi)

4. Gönderilerinizi üst yazıya ekleyerek yapınız.

5. Talep Formu sizden geldikten sonra TÜBİTAK BİLGEM'e bildirilecektir.

6. TÜBİTAK BİLGEM'den personelimize "BAŞVURU FORMU" linkini içeren bir e-posta gelecektir. Başvuru formunu doldurup imzayan kullanıcı, formun orjinalini (fotokopi OLMAYACAK!) üzerindeki adrese (Adres aşağıdadır) gönderebilir, ya da Bilgi İşlem EBYS birimine gönderebilir. EBYS Birimine gelen formlar ay sonunda toplu halde gönderilecektir.

- SERTİFİKALARI YOLLAYACAĞINIZ ADRES: TÜBİTAK BİLGEM BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ P.K. 74 Gebze/KOCAELİ

NOT: EBYS ile ilgili kullanıcı işlemleri için LÜTFEN Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresini kullanınız.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 14030 Gölköy Kampüsü / BOLU
  • Tel: +90 374 2541000 /1809/1829 Fax: +90 374 2534526
  • EPosta: ebysibu.edu.tr